Matematik

grundfladens areal af cylinder

27. januar 2013 af NeedHelpPlz (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej alle.

har et problem, stort problem.

det lyder sådan grundfldens areal af en cylinder

højde=12 cm    radius=3      diameter=6    pi=skal sættes til 3


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Grundfladen i en cylinder har form som en cirkel. Benyt formlen for cirklens areal

A = π·r2


Svar #2
27. januar 2013 af NeedHelpPlz (Slettet)

så resultatet er pi*r*r

pi sættes til 3

3*3*3=27 er det grundfladens areal

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
27. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det er korrekt.


Svar #4
27. januar 2013 af NeedHelpPlz (Slettet)

tak for hjælpen


Skriv et svar til: grundfladens areal af cylinder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.