Matematik

vil i være sød og hjælp mig

29. januar 2013 af sarah199 (Slettet) - Niveau: A-niveau

I trekant PQR  er P = 55°  |PQ| = 13,7  og |QR| = 9,2.
Det oplyses at vinkel R er stump.
Beregn de manglende sider / vinkler i trekanten og beregn trekantens areal.


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2013 af peter lind

Brug sinusrelationerne til at finde R

Q kan derefter findes af reglen om dsummen af vinklerne i en trekant.

Den manglende side kan findes af sinus eller cosinus relationerne


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2013 af xfjendbox

hvis du downloader wordmat til word kan det regne det ud for dig hvis du gerne må det :D


Svar #3
30. januar 2013 af sarah199 (Slettet)

hej peter lind 

 

kan ikke husk og heller ikke find reglen for dsummen, vil du hjælp mig med den ? 


Svar #4
30. januar 2013 af sarah199 (Slettet)

hej xfjendbox

har macbook,så kan ikke download wordmat 


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. januar 2013 af peter lind

summen af vinklerne i en trekant er 180º


Skriv et svar til: vil i være sød og hjælp mig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.