Matematik

Sandsynlighedsregning

29. januar 2013 af qwertyqwert (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har virkelig brug for hjælp til denne opgave, mange tak.:

 

E et bestemt spil er gevinsten det dobbelte af indsatsen på 200 kr., og sandsynligheden for at vinde er 0,25.

a) bestem middelværdien(den forventede værdi) for gevinsten ved deltagelse i spillet. 

b) En spiller deltager i spillet 1000 gange. Hvor stor er den samlede forventede udbetalte gevinst? Hvor meget kan spilleren forvente at vinde eller tabe i løbet af 1000 spil?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2013 af Andersen11 (Slettet)

a)

Den forventede værdi for gevinsten i 1 spil er så

E = (1/4)·(400 -200) + (3/4)·(0 -200) = 200·(1/4 - 3/4) = -100kr


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.