Dansk Historieopgave

håber i kan hjælpe

30. januar 2013 af kristijanfilipov (Slettet) - Niveau: 8. klasse

jeg håber i kan hjælpe med at sætte komma,punktumer og rette fejllene  opgaven.

 

 

Jeg sidder på en bænk, jeg ved ikke hvad jeg skal laver ingen af mine venner eller veninder ville lege med mig, fordi de synes jeg er anderledes. Da jeg var 4 havde jeg en dukke jeg elskede, man så kom nogen af de stor drenge og tog den fra mig. Jeg blev meget kede af det, man der var ikke noget at gør, for de er meget større end mig. Jeg tror jeg tager hjem nu, for det er ved at blive mørkt. Da jeg kom hjem sagde min mor om vi ikke skulle tage lidt på stranden for at for lidt frisk luft. Jeg siger ”jov”. Min far døde i en bil ulykke. Da jeg vi kom til stranden så jeg en dukke på en sten, da jeg nærmede mig så jeg at det er min dukke, jeg blev helt chokeret. Jeg tog den og viste min mor den min mor siger ”er det ikke din dukke da du var 4 år”. ”jov” siger jeg. Den dag glemmer jeg aldrig. Jeg tog den med hjem og legede te selskab. Nu er jeg den lykkeligste pige i hele verden. Min mor kommer ind til min værelse og spørger mig om jeg ikke ville gå ud og lege med de andre børn, jeg tænker ”hvorfor skulle jeg udenfor de andre børn ikke ville lege med mig, og nu har jeg jo lige fundet min dukke” jeg siger ”okay mor jeg gå ud om fem minutter, jeg rydder op på mit værelse og gå så udenfor med min dukke. De andre børn kigger mærkeligt på mig og begynder så at pege og grine ad mig, jeg kan huske første gang jeg starde i skole
Jeg kom ind ad klasse døren og kiggede på alle de andre børn, jeg gik ind for og præsenterede mig, og sættede mig ned på min plads som læreren viste mig. Da klokken ringede, fik vi fri jeg gik udenfor og tog min dukke frem fra tasken, så snart alle så dukken grinte de og pegede mod mig det var ik særlig rart.
Jeg kunne se min mor, som sad ved vinduet og kiggede på mig, og så kom hun ned til mig og sagde ”skat ved du hvorfor de griner” jeg kiggede på hende og svarede hende ”nej” min mor tager dukken og siger ” det er fordi dukken er så slidt og beskidt” min mor tog den og vaskede den jeg stod så der og tænkte når så det er derfor de grinte af mig jeg troede det var noget med mig at gør” jeg gik over til de andre og talte med dem, de holdt op med at grine og sagde ”vil du lege sammen med os andre” jeg svarede ”ja det ville jeg gerne ” og så vågnede jeg op og tænkte godt det kun var en drøm og tog dukken så lå ved siden af mig og krammede den. ”hold da op det var en mærkelig drøm du havde der, man nu skal du i skole, mens mor laver mad til dig når du kommer hjem fra skolen

Vedhæftet fil: forladt.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
30. januar 2013 af IdaElevYeah (Slettet)

Jeg sidder på en bænk. Jeg ved ikke, hvad jeg skal lave. Ingen af mine venner eller veninder vil lege med mig, fordi de synes, at jeg er anderledes. Da jeg var 4 år gammel, havde jeg en dukke, jeg elskede, men så kom nogen af de store drenge, og tog den fra mig. Jeg blev meget ked af det, men der var ikke noget at gøre, fordi de var meget størrere end mig. Jeg tror jeg tager hjem nu, for det er ved at blive mørkt. Da jeg kom hjem, sagde min mor, om vi ikke skulle tage lidt på stranden for at få lidt frisk luft. Jeg siger ”jo”. Min far døde i en bil ulykke. Da jeg vi kom til stranden så jeg en dukke på en sten, da jeg nærmede mig, så jeg, at det var min dukke. Jeg blev helt chokeret. Jeg tog den og viste min mor den. Min mor sagde ”var det ikke din dukke, fra da du var 4 år”. ”Jo” siger jeg. Den dag glemmer jeg aldrig. Jeg tog den med hjem, og legede te selskab. Nu er jeg den lykkeligste pige i hele verden. Min mor kommer ind på mit værelse og spørger mig om jeg ikke ville gå ud og lege med de andre børn, jeg tænker ”hvorfor skulle jeg udenfor de andre børn ikke ville lege med mig, og nu har jeg jo lige fundet min dukke” jeg siger ”okay mor jeg går ud om fem minutter, jeg rydder op på mit værelse, og går så udenfor med min dukke. De andre børn kigger mærkeligt på mig, og begynder så at pege og grine af mig. Jeg kan huske første gang jeg startede i skole.
Jeg kom ind af klasse døren, og kiggede på alle de andre børn. Jeg gik ind for og præsentere mig, og sættede mig ned på min plads, som læreren viste mig. Da klokken ringede, fik vi fri. Jeg gik udenfor og tog min dukke frem fra tasken, så snart alle så dukken grinte de og pegede mod mig det var ikke særlig rart.
Jeg kunne se min mor, som sad ved vinduet og kiggede på mig, og så kom hun ned til mig og sagde ”skat ved du hvorfor de griner” jeg kiggede på hende og svarede hende ”nej” min mor tager dukken og siger ” det er fordi dukken er så slidt og beskidt” min mor tog den og vaskede den jeg stod så der og tænkte "når så det er derfor de grinte af mig. Jeg troede det havde noget med mig at gøre” Jeg gik over til de andre og talte med dem, de holdt op med at grine og sagde: ”vil du lege sammen med os andre?” jeg svarede: ”ja det ville jeg gerne ” og så vågnede jeg op og tænkte godt det kun var en drøm, og tog dukken. Så den lå ved siden af mig, og krammede den. ”hold da op det var en mærkelig drøm du havde der, men nu skal du i skole, mens mor laver mad til dig når du kommer hjem fra skolen"

 

Læs den lige igennem. Har rettet den, men rettede den lidt hurtigt.. :)


Skriv et svar til: håber i kan hjælpe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.