Matematik
vektor ...:)
29. september 2005 af
kaki (Slettet)
Jeg er gået lidt i stå med opgaven og håber at der er nogle der kan hjælpe :)
Afsæt i et koordinatsystem punkterne A(4,3), B(-1,5), C(.3,2), D(2,0) og E(9,1).
Beregn længden af hver af Vektorerne AB og CE.
Gør rede for at AB = CD
Afsæt i et koordinatsystem punkterne A(4,3), B(-1,5), C(.3,2), D(2,0) og E(9,1).
Beregn længden af hver af Vektorerne AB og CE.
Gør rede for at AB = CD
Svar #1
29. september 2005 af Watergate (Slettet)
længden af AB der skal du bruge afstandsformlen...
A( 4,3)= (x1,y1) og B ( -1,5)= (x2,xy)
længden AB = Kvadratroden af ( x2 - x1)^2+(y2-y1)^2
A( 4,3)= (x1,y1) og B ( -1,5)= (x2,xy)
længden AB = Kvadratroden af ( x2 - x1)^2+(y2-y1)^2
Svar #2
29. september 2005 af Watergate (Slettet)
DENNE
længden af AB der skal du bruge afstandsformlen...
A( 4,3)= (x1,y1) og B ( -1,5)= (x2,y2)
længden AB = Kvadratroden af ( x2 - x1)^2+(y2-y1)^2
Svar #4
29. september 2005 af Dominik Hasek (Slettet)
Hvad tror du? Vi skal jo kun hjælpe dig -- ikke lave det for dig.
Skriv et svar til: vektor ...:)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
