Matematik

Spørgsmål om potenser

04. februar 2013 af mortensvin (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa. Jeg sidder med et lille potens problem (pun intended)  :

0,2a-0,8*4a0,8

Jeg skal have reduceret ovenstående til: 0,2*40,8

jeg er med på at ap*aq = ap+q, men burde det så ikke gælde at a-0,8*a0,8 =a0 = 1? og udtrykket blive 0,2*4?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2013 af peter lind

Jo. Der er dog den mulighed at du har fået skrevet opgaven forkert op så det skal være 0,2*a-0,8*(4a)0,8


Svar #2
04. februar 2013 af mortensvin (Slettet)

Det er jo lige præcis det jeg har :) Tak for hjælpen


Skriv et svar til: Spørgsmål om potenser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.