Matematik

Differentialregning

04. februar 2013 af matematiklytter (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :-)

Er denne opgave korrekt?

Jeg har vedhæftet en fil.

På forhånd tak ;-)!

Vedhæftet fil: Differentialregning.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det ser rigtigt ud. Men opgaven er jo så simpel, at der ikke er nogen grund til at bruge CAS-værktøj til at løse den.


Svar #2
04. februar 2013 af matematiklytter (Slettet)

Ja, det ved jeg godt. Men min nuværende matematiklærer siger, at det er en god træning op til eksamen. 

Men det er korrekt, at det sidste resultat skal være 800?


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvad præcist forstod du ikke i svaret i #1: "Ja, det ser rigtigt ud" ?

Det er faktisk muligt at kontrollere beregningen af A(20) i hånden (hovedet):

A(20) = 80·20 - 2·202 = 4·202 - 2·202 = 2·202 = 2·400 = 800


Svar #4
04. februar 2013 af matematiklytter (Slettet)

Tak ;-)


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.