Matematik

Hjælp til mat!

05. februar 2013 af krillo123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvis vi har tre sidelængder i en trekant (a=13, b=16 og c=20) Hvordan kan man så beregne trekantens areal og vinkler?

Skal man ikke bruge cosinus relation?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Trekantens areal kan beregnes ved hjælp af Herons formel.

Vinklerne beregnes ved at benytte cosinusrelationerne.


Skriv et svar til: Hjælp til mat!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.