Matematik

Omregning

06. februar 2013 af Jelly (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Hvordan omregner man mikro-simens til centimeter-siemens?

Feks har jeg en konduktivitet på 480mikro-siemens hvordan får man det ud i centimeter-siemens?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2013 af hesch (Slettet)

μ = 10-6

c = 10-2

Så:  480 μS =  480 *10-4 cS = 0,048 cS

fordi der går færre "c" end "μ" per enhed. ( faktor 104 ).


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#0

Det hedder ikke centimeter-siemens, men centisiemens, cS .


Svar #3
06. februar 2013 af Jelly (Slettet)

Kan det passeat når vi har en microsimens på 106 mikrosimens/cm til simens/cm så ganger man med 10-6S/cm ?


Svar #4
06. februar 2013 af Jelly (Slettet)

106 μS/cm = 103 mS/cm = 1 S/cm Derfor siger jeg 480 μS/cm = 480*10-6 S/cm ???


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Det lader så til, at du ikke var interesseret i at omregne μS til cS, men snarere μS/cm til S/cm ? Benyt, at præfixet μ betyder 10-6 .

1 μS/cm = 10-6 S/cm .

#4 -- Ja, netop.


Svar #6
06. februar 2013 af Jelly (Slettet)

Tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Omregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.