Engelsk

Mundlig engelsk eksamen i folkeskolen?

07. februar 2013 af IsabellaFF

Er der nogen der ved hvordan en mundtlig eksamen i engelsk i folkeskolen foregår? :) Må man selv vælge et emne inden man går ind?


Brugbart svar (2)

Svar #1
07. februar 2013 af ChemistryIsKey

Da jeg gik i niende klasse, skulle vi noget tid før eksaminationen skrive en disposition, hvori vi skrev hvad vi ville komme ind på omkring vores netop selvvalgte emne. Men vi trak dog også et spørgsmål inde til eksamenen omkring et tidligere emne, som vi så skulle føre en dialog med lærer og censor på engelsk med.
Ved ikke om dette kun er én form for prøveform og om der er flere forskellige, men tror i hvert fald at dette er én mulighed :-)


Svar #2
07. februar 2013 af IsabellaFF

Jeg tror du har ret i det, men jeg er ikke helt sikker. :-D Det er nemlig sådan der det foregår i mundtlig tysk, så jeg tænkte at det måske var det samme med engelsk. 

 

Men jeg håber virkelig at du har ret! :-D 


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. februar 2013 af freakymind (Slettet)

Jeg gik i 9.ende sidste år, og det var sådan det foregik.

Før eksamen

Du skal have forberedt et emne i forvejen. Et emne som i har haft i løbet af året. Fx. hvis i har haft om teenage pregnancy, så kunne du tale om tv showet 16 and pregnant. Det skal bare have en sammenhæng. I vil tæt på eksamenerne arbejde på jeres dispositioner, som skal gives til læren.

Under eksamen

Nu starter det. Du har 5 minutter til at præsentere det du har forberedt. Jeg råder dig til at kunne det udenad, det kan lærer godt lide. Når du så har fremlagt, så trækker du et spørgsmål, fra de andre emner i havde gennemgået i løbet af  året. 

Fx. hvis i har haft om; Music, Teenage Pregnancy og Racism. Så vil der være spørgsmål til Music og Racism. Dog er det ikke så svære spørgsmål, men spørgsmål der beder om dine tanker. 

Efter det bliver du sendt ud, og din lærer og sensor diskutere så din præsentation.

Den er i sig selv ikke så slem, du skal bare være godt forberedt. 

 

Held og Lykke :) xx

 


Skriv et svar til: Mundlig engelsk eksamen i folkeskolen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.