Matematik
Pythagoras
01. oktober 2005 af
Therackoo (Slettet)
Hvordan er det nu lige at man finder kateten a i en retvinklet trekant, når man kender hypotenusen c og kateten b??
:D
Therackoo
:D
Therackoo
Svar #1
01. oktober 2005 af Romulus (Slettet)
Husk a^2 + b^2 = c^2.
a^2 isoleres: a^2 = c^2 - b^2
Så a = kvadratroden af c^2 - b^2
a^2 isoleres: a^2 = c^2 - b^2
Så a = kvadratroden af c^2 - b^2
Skriv et svar til: Pythagoras
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
