Matematik

Regnestykker

09. februar 2013 af 123434 (Slettet)

4/5:2=2/5=0,4

-5^2+(-5)^2=25+(-25)=0

Er det rigtigt?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Det er rigtigt, men i den sidste mellemregning bør du skrive

-52 + (-5)2 = -25 + 25 = 0


Svar #2
09. februar 2013 af 123434 (Slettet)

Ok. Så

-5^2=-25

(-5)^2=25

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja.


Skriv et svar til: Regnestykker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.