Matematik

Hjælp til blækregning!!!

10. februar 2013 af worldofvitra (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej allesammen jeg har noget blækregning jeg gerne vil have noget hjælp til 

 

8.a har kastet med spyd i idræt. klassens resultater er et observationssæt , som ses herunder 

(antal meter) 20,25,33,18,18,35,22,40,19,35,19,35,38,18,31,29,26,36,18,20,33

observationssættet størrelse er =

typetallet =

variationsbredden = 

medianen =

 

Omskriv til procent 

0,185 =

0,7 =

1/8 =

 

skriv tallene med videnskabelige skrivemåde

1 000 000 =

1/1000 =

 

 

 

 

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Slå op i bogen og læs om, hvordan man definerer begreberne:

observationssættets størrelse, typetallet, variationsbredden, medianen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2013 af 123434 (Slettet)

Omskriv til procent. Du kan gange med 100.

0,7=70%

1/1000=1/10^3

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. februar 2013 af maydaymatematikdk (Slettet)

0,185 = 18,5 %

 

0,7 = 70 %

1/8 = 12,5 %

 

1.000.000 = 10^6

 

 

Tjek min video for få styr på decimal, brøk, procent:

http://www.youtube.com/watch?v=mSrpbqlVaws

 

 

observationssættet størrelse er = 18  (da der er 18 målinger)

typetallet = 18 meter (da der er flest, der har kastet 18 meter)

variationsbredden = 40-18 = 22 meter (forskellen mellem længste og korteste kast)

medianen = (25+26)/2 = 25,5 gennemsnit af de to tal, der er midten.

 

Tjek min video for få styr på gennemsnit, typpetal og median. 

http://www.youtube.com/watch?v=3loyeOL2P68

 

Mvh.

maydaymatematik.dk

 

 


Skriv et svar til: Hjælp til blækregning!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.