Matematik

f'(1)....=?????

01. oktober 2005 af sebb (Slettet)
hejsa alle sammen kan i ikke lige hjælpe mig med denne opgave:

f1(x)= 4kvadratrod(x)

find f'(1)???

skal man så starte med at differencere den...

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2005 af Poler (Slettet)

hmm... er det ikke samme problem jeg har i "Aflede funktion"?...
Jeg har prøvet selv at svare på den... sir det dig noget?

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2005 af Duffy

f1(x)= 4kvadratrod(x)

find f'(1)???



f'1(x)= 2/sqrt(x)

f1'(1) = 2/sqrt(1)


Duffy


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2005 af Poler (Slettet)

Svar også på "afledede funktion" indlægget kære Duffy...

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. oktober 2005 af Duffy

#3 - men professor sebb har jo svaret dig i #7!

Duffy

Svar #5
01. oktober 2005 af sebb (Slettet)

#4: laver du nar med mig eller hvad????

Brugbart svar (0)

Svar #6
01. oktober 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

#5:
Din rang her i forummet er jo professor, så det er nok bare det Duffy mener!

Brugbart svar (0)

Svar #7
01. oktober 2005 af Duffy

#5 er det ikke dit indlæg dette her?:

se #7

https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=130197


Duffy

Skriv et svar til: f'(1)....=?????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.