Matematik

brøk

15. februar 2013 af Nielsen203 - Niveau: 9. klasse

Hejsa jeg har bruge for hjælp hvordan regner man den brøk

 

2 3/6+ 5 1/4=

 

 

hvordan regner man den ud


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2013 af mathon

 

                  23/6 + 51/4  =  21/2 + 51/4  =  22/4 + 51/4  = (2 + 5) + (2/4 + 1/4) = 7 + 3/4  = 73/4


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. februar 2013 af SuneChr

Hold da hélt kæft, hvor ér vi enige!


Svar #3
15. februar 2013 af Nielsen203

før 1999 kr.

nu 1499 kr.

prisnedsættelsen er på       kr

sæt ring om de brøktal, der passer til prisnedsættelsen.

1/5   1/2        1/4                 1/3

 

prisnedsættelsen udgør                  %

please skriv  hvordan man regner det ud.


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. februar 2013 af ChemistryIsKey

Det relative fald i pris bliver

     (1999 - 1499) / 1999 · 100% = 25.01% ≈ 25 / 100 = 1 / 4

Derfor skal du sætte ring om 1/4

___________________

Du udregner et relativt fald (i procent) ved

     (Pfør - Pefter) / Pfør · 100%

:)


Skriv et svar til: brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.