Matematik
F mærke:
02. oktober 2005 af
Poler (Slettet)
Jeg har en funktion "F(x)..blabla.."
Jeg har 2 ligninger som jeg skal løse:
1:"F(x)=..."
2:"F'(x)=..."
Kan jeg bare sætte min funktion ind i både opgave 1 og 2??.. SELVOM der står "F mærke" ved opg. 2?
Jeg har 2 ligninger som jeg skal løse:
1:"F(x)=..."
2:"F'(x)=..."
Kan jeg bare sætte min funktion ind i både opgave 1 og 2??.. SELVOM der står "F mærke" ved opg. 2?
Svar #1
02. oktober 2005 af Malfoy (Slettet)
undskyld jeg siger ikke, men du har lavet så mange opgaver med f mærke vil du bare have at folk laver dine opgaver eller hvad?
Så vidt jeg kan se det forstår du dem jo ikke....
Så vidt jeg kan se det forstår du dem jo ikke....
Svar #3
02. oktober 2005 af frodo (Slettet)
F'(x) betyder den første afledede af F(x). Du skal med andre ord differentiere F(x) for at opnå funktionen F'(x)
Skriv et svar til: F mærke:
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
