Matematik
Integralregning
Jeg er gået lidt i stå med flg. opgave:
En funktion er givet ved:
f(x)=1/x2
bestem arealet af områder for funktionen og x-aksen intervallet [1;5]. Hvad skal jeg gøre her, er grænserne så x=1 og x=5?
1∫5 1/x2dx
er dette rigtigt?
Svar #2
20. februar 2013 af mimok (Slettet)
Mange tak!
Jeg skal nu bestemme et udtryk for arealet af området mellem grafen for f og x-aksen i intervallet [1;a], hvor a≥1. Hvordan gør jeg det?
Svar #3
20. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)
#2
Ved at erstatte den øvre grænse 5 i integralet med tallet a. Beregn
1∫a (1/x2) dx
Svar #5
20. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)
#4
Ja, som jeg skrev i #3. Specifikationen a ≥ 1 skrives med lidt mellemrum fra integralet.
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
