Matematik

Hvad er -4^2

21. februar 2013 af mmesh (Slettet) - Niveau: A-niveau

-42

 

-2*-2 = 4

2*2=4

 

o_o?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

-42 = - 4·4 = -16

Bemærk, at -42 ikke er det samme som (-4)2 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. februar 2013 af Q1 (Slettet)

er det matematik på a-niveua?


Svar #3
21. februar 2013 af mmesh (Slettet)

nååår, jeg troede jeg skulle tage kvadratroden af -4 for at fjerne ^2


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#3

Det er helt misforstået.


Svar #5
21. februar 2013 af mmesh (Slettet)

x2=804

Jeg skal finde x..


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

x = ±√804


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. februar 2013 af SuneChr

# 3

Du tænker sikkert på, at der gælder


Skriv et svar til: Hvad er -4^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.