Fysik

retentionskraft

23. februar 2013 af va65 (Slettet) - Niveau: A-niveau

vi har en cylindrisk  tråd der bøjes med et elasticitet på 200 GPa. 

den længde er 10mm, tykkelse er 1mm, underskæringen er 1mm

hvad er retentionskraften? 

skal bruge : 

h=(64/3 π)(F*I3/d4*E)

h: underskæringen

d: diametern

E: elasticitet

facit er F=30N 

jeg bruger solve og få F= 0,0029

hvor ligger fejlen? 

mange tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. februar 2013 af peter lind

Jeg vil gætte på at det er en fejl i enheder.


Skriv et svar til: retentionskraft

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.