Matematik

Hjelp

24. februar 2013 af asmama (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hvor meget vejer 1 liter osmium

massefylde 22,61 g


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. februar 2013 af SuneChr

1 L = 1000 cm3          Massefylden hedder 22,61 g/cm3

Masse = 22,61·1000 g = 22610 g = 22,61 kg

Osmium crystals.jpg


Svar #2
24. februar 2013 af asmama (Slettet)

Mage TAK for hjælpen :D


Brugbart svar (1)

Svar #3
24. februar 2013 af 123434 (Slettet)

1000g=1kg

22,61g*1000=22610g=22,61kg

 


Svar #4
24. februar 2013 af asmama (Slettet)

Vejer 1 liter osmium så 22,61 kg?


Brugbart svar (1)

Svar #5
24. februar 2013 af 123434 (Slettet)

ja.


Svar #6
24. februar 2013 af asmama (Slettet)

Ok:)


Skriv et svar til: Hjelp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.