Matematik

procentregning

25. februar 2013 af Yazzzim (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvad er s=b*(1+)??

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. februar 2013 af PeterValberg

der mangler vist noget i det udtryk ?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
25. februar 2013 af Yazzzim (Slettet)

Well hvad kan det så være Peter Valberg? 


Svar #3
25. februar 2013 af Yazzzim (Slettet)

hahahah undskyld s=b*(1+r)

 


Brugbart svar (1)

Svar #4
25. februar 2013 af mathon

 

                      s = b • (1+r)

 

                           fra folkeskolen vides:
                               
                                  en decimalbrøk omskrives til procent ved at gange med 100
       og omvendt
                                  en procent  omskrives til decimalbrøk ved at dividere med 100

 

    hvis b  stiger med p%
    haves
                                                   b + b•(p/100) = b•(1 + (p/100)) = b • (1 + r)      hvor r er en decimalbrøk

 

 

   omvendt
   når
                      s = b • (1+r)
   haves
                                                   1+r = (s/b)

                                                    r = (s/b) - 1

                                                    p/100 = (s/b) - 1

                                                    p = ((s/b) - 1) • 100                                           hvor p er en procent
                                             


                      


Skriv et svar til: procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.