Matematik

Rente:er det korrekt?

25. februar 2013 af 123434 (Slettet)

n=6 år
r=ukendt
Indsætter altså startkapital K=42698kr
Kn=50.000


50.000=42.698*(1+r)^6
50.000/42.698=(1+r)^6
1,171015036=(1+r)^6
1,026661033=(1+r)
1,026661033-1=r
0,026661033
Renten=ca 2,67%

Tak på forhånd.
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. februar 2013 af lfdahl (Slettet)

r = 6√(50000/42698)  - 1 ≈ 2,67%. Stemmer.


Svar #2
25. februar 2013 af 123434 (Slettet)

Godt. Fortsæt god aften til dig.


Brugbart svar (1)

Svar #3
25. februar 2013 af lfdahl (Slettet)

Mange tak og i lige måde ;o)


Skriv et svar til: Rente:er det korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.