Matematik

Trigonometri

27. februar 2013 af matnooben (Slettet) - Niveau: A-niveau

I en trekant ABC er a=7 b=8,5 ,   og vinkel B er 35grader  .
Bestem de øvrige sidelængder og vinkelstørrelser.


Nogen som kan hjælpe


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. februar 2013 af mathon

 

                       A < B    dvs A er spids

                       Aspids = sin-1((a • sin(B)) /b)

                
                       Aspids = sin-1((7 • sin(35º)) / 8,5)


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. februar 2013 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.