Matematik

Hjælp!

27. februar 2013 af asmama (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hvilken enhed i litersystemet svare  til 1 m^3


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. februar 2013 af mette48 (Slettet)

1 m^3 = 1000 dm3 = 1000 l = 1 kl


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

1 m3 = (10 dm)3 = 103 dm3 = 1000 L = 1 kL


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.