Matematik

nem ligning

27. februar 2013 af kandeej (Slettet)
Hej hvrdan isolerer jeg b:
2a + 2b = 450

Brugbart svar (1)

Svar #1
27. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Divider med 2 på hver side, og træk så a fra på hver side.


Svar #2
27. februar 2013 af kandeej (Slettet)

Dvs
a + b = 225
b = 225 -a?

Brugbart svar (1)

Svar #3
27. februar 2013 af 123434 (Slettet)

Jeg får også det.


Svar #4
27. februar 2013 af kandeej (Slettet)

Okay tusinde tak :)

Brugbart svar (1)

Svar #5
27. februar 2013 af Hosai (Slettet)

b = 450-2a/2 <=> b=225-a


Brugbart svar (1)

Svar #6
27. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Der skal benyttes parentes

b = (450-2a) / 2 = 225 - a


Skriv et svar til: nem ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.