Matematik

Dobbeltlogaritmisk

28. februar 2013 af tottemusen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg står i et stort problem. Ved brug af TI-Nspire skal jeg tegne en graf i et dobbeltlogaritmisk koordinatsystem? Og de eneste tal jeg har, er i en tabel. Hvordan tegner jeg det i et DOBBELTlogartimisk koordinatsystem? 

Jeg er i gang med min SRO, så er virkelig taknemmelig for et svar, da jeg er lost!


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. februar 2013 af mathon

 

          når
                                        y = b • xa
          er

                                        log(y) = a•log(x) + log(b)        som med   Y = log(y),    X = log(x)  og B = log(b)
          er den
          lineære
          funktion
                                        Y = a•X + B
         

      


Skriv et svar til: Dobbeltlogaritmisk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.