Matematik

Sandsynlighedsregning

28. februar 2013 af xlala (Slettet) - Niveau: 10. klasse
Hej alle sammen

Jeg har en matematik opgave for om sandsynlighedsregning, som jeg har rigtig svært ved.
Håber at alle jer søde og kloge mennesker gider at hjælpe mig, det vil gøre mig rigtig glad hvis i gad at bruge lidt tid på at hjælpe.


Tusind tak på forhånd:-)

Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
28. februar 2013 af SuneChr

Læs dette indlæg samt betingelserne, som kan klikkes på under Opret svar-boksen.

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1283485


Brugbart svar (2)

Svar #2
28. februar 2013 af Singlefyren (Slettet)

7 a) der er 4 tal og 5 pladser:   4*4*4*4*4

  b) halvdelen, da 2 ud af de 4 tal er lige.

 c) alle der starter med 3,4 eller 5.  altså 3/4

 

8) samme fremgangsmåde

9) samme fremgangsmåde, men 0 må ikke være på 1. plads

10) Tre udfald, og 13 pladser:    3*3*3*......  = 313

b)  1 ud af de mulige

c) 2/3* 2/3 *2/3....  = (2/3)13

11) Mulige kombinationer: 6*5*4*3*2*1. = 720.   A og B kan på 6 pladser stå på 2*15 måder. Af disse er 10 ikke tilladte. Altså er 20 ud af 30 tiladt - dvs. 2/3.       2/3 * 720 =  480 måder

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. februar 2013 af Singlefyren (Slettet)

Generel ved kombinatorik:  kombinationer= muligheder på 1. plads * muligheder på 2. plads *......


Svar #4
28. februar 2013 af xlala (Slettet)

Tusind tak skal du have, oprettede ikke tråden for at i skulle lave mine opgaver, men for at få hjælp, og med hjælp mener jeg en forklaring på hvirdan man løser opgaverne. Men tusind taaaaaaak Singlefyren :-)

Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.