Matematik

sammensætning*!

28. februar 2013 af sashfraije (Slettet) - Niveau: 8. klasse

hej jeg har et problem:

jeg skal regen denne lidt svære opgave ud.

men opgaven lyder sådan:

på en resturant kan man vælge mellem 7 forretter, 5 hovede retter, og 4 desserter.

a. hvor mange forskellige menuer kan sammensættes, hvis man både vil have forret, hovedret og dessert?

 

b. hvor mange - hvis man kun vil have forret og hovedret?

hjææælp!


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. februar 2013 af 123434 (Slettet)

7*5*4=35*4=120

7*5=35

 

 


Svar #2
28. februar 2013 af sashfraije (Slettet)

så jeg skal gange 7 med 5, og få resultatet 35. det ganger jeg så med 4 og får 140. det er så hele resultatet???

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. februar 2013 af lglgmama (Slettet)

#2 - Til opgave 1, ja 

Opgave 2: 7 forretter * 5 hovedretter = 35 menuer


Skriv et svar til: sammensætning*!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.