Matematik

reducering

28. februar 2013 af Mester12 (Slettet)

hej folkens 

(a+2b)^2-(a-2b)(a+b)

håber i vil hjælpe

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. februar 2013 af Andersen11 (Slettet)

Benyt en kvadratsætning , og gang de to sidste parenteser ud.


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. marts 2013 af lfdahl (Slettet)

Følg #1:

(a + 2b)2 = (a + 2b)(a + 2b) = aa + a2b + 2ba + 2b2b = a2 + 4ab + 4b2

Prøv selv at gange parenteserne ud: -(a - 2b)(a + b) = ...


Skriv et svar til: reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.