Matematik
omskrivning til procent
02. marts 2013 af
Jazzie22 (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
Hej
Jeg er gang med en matematik aflevering men kan ikke huske hvordan man omskrive til procent
her er et eks: 27,28 hvordan vil det skulle omskrives?
Jeg er gang med en matematik aflevering men kan ikke huske hvordan man omskrive til procent
her er et eks: 27,28 hvordan vil det skulle omskrives?
Svar #2
02. marts 2013 af LeonhardEuler
Procent betyder 100 dele (det lærer man i folkeskolen):
fx. 25/100 (1/4) =0,25 = 25 %
Så
27,28*100= 2728 %
Skriv et svar til: omskrivning til procent
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
