Matematik

Afrund til 1 decimal

04. marts 2013 af Nielsen203 - Niveau: 9. klasse

Hejsa er der nogen der kan hjælpe mig jeg har nogen meget sværer opgaver som jeg ikke kan regne ud.

 

 

En pige  er x år gammel. Hendes bror er 2år ædlre. Tilsammen er de 44 år gamle

a. Beskrivv sammenhængen med en ligning

 

B. pigen er____________ år gammel?

please hjælpe mig ):


Svar #1
04. marts 2013 af Nielsen203

Næste opgave  0,0775    0,478        afrund til 2 decimal

 

afrund til 1 decimal

 

56,84

3,157

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Hvis pigens alder i år er x, hvad er så broderens alder? Og hvad er summen af de to aldre? Denne sum er også lig med 44.


Brugbart svar (2)

Svar #3
04. marts 2013 af PeterValberg

#0 

Løs ligningen:      

x + (x + 2) = 44  

hvor x er pigens alder

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
04. marts 2013 af Nielsen203

det står der ikke


Brugbart svar (2)

Svar #5
04. marts 2013 af 123434 (Slettet)

x+x+2=44

2x=42

x=21

Pigen er 21, og broderen er 23.

 

0,0775 afrundes til 0,08

56, 84 afrundes til 56, 8

3,157 afrundes 3,2

 

 


Svar #6
04. marts 2013 af Nielsen203

Hej peter hvad e så svaret er det 0

 


Svar #7
04. marts 2013 af Nielsen203

tak her er min næste opgave renten af 3500kr. til 2% p.a. i et halvt år er _______kr


Svar #8
04. marts 2013 af Nielsen203

Her er nogen ligninger hehe

23-3*6+3=

x-5x+2x=

3(2-y)+3=

 


Brugbart svar (1)

Svar #9
04. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#8

Det er ikke ligninger, men talberegning og reduktionsstykker. Prøv nu selv først.


Svar #10
04. marts 2013 af Nielsen203

8

6x

6


Brugbart svar (1)

Svar #11
04. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#7

Prøv nu først at regne dine opgave selv. Beregn først renten i 1 år og derefter for 1/2 år.


Brugbart svar (1)

Svar #12
04. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#10

Kun det første resultat er korrekt.


Svar #13
04. marts 2013 af Nielsen203

bliver den ikke 35


Brugbart svar (1)

Svar #14
04. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#13

Når du har fyret så mange forskellige opgaver af i den samme tråd, bliver du nødt til at henvise til, hvilken opgave du mener.


Brugbart svar (1)

Svar #15
04. marts 2013 af 123434 (Slettet)

10#

Har set at du har prøvet at løse reduktionsstykkerne.

1 rigtig

2 . x-5x+2x=-4x+2x=-2x

3. 3(2-y)+3=6-3y+3=9-3y

 

 

 

 


Svar #16
04. marts 2013 af Nielsen203

renten hello slap af


Brugbart svar (1)

Svar #17
04. marts 2013 af TheScientist2244 (Slettet)

Hvis det er lånte penge så skal du trække det fra, men hvis det er penge der er sat i banken skal du plus %-beløbet sammen med beløbet.

*

3500/100/0.5= Af det halve år.

Som er 35 kr.! -_-

 


Brugbart svar (1)

Svar #18
05. marts 2013 af mette48 (Slettet)

Prøv engang at regne een opgave selv og glem alt om de andre.

Hvis dit hoved er lige så rodet, som det du laver her, kan jeg da godt forstå at du ikke kan regne opgaverne.

Koncentrer dig om een enkelt opgave.

Læs den drundigt.

Find ud af hvad du får af oplysninger

Hvad ønsker man at få at vide.

Når du er så langt, kan du skrive et kvalificeret spørgsmål med en overskrift, der fortæller noget om opgavens indhold.

Du spilder en masse af din egen og andres tid med dine mange forvirrede indlæg.


Skriv et svar til: Afrund til 1 decimal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.