Engelsk

Form

05. marts 2013 af xoxo123 (Slettet)

Hej !

 

Hvilken form vil I sige at den her sætning er skrevet i?

 

Rebecca could see that her cousin had grown several inches since they had met two Christmases ago.


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. marts 2013 af Stygotius (Slettet)

-den er neutralt fremstillende


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. marts 2013 af cathlyk (Slettet)

Førnutid (tror jeg)

Altså; kunne se, havde vokset osv.


Brugbart svar (2)

Svar #3
06. marts 2013 af Stygotius (Slettet)

could see  =  datid

had grown  =  førdatid

had met  =  førdatid

 


Skriv et svar til: Form

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.