Matematik

Hjælp til Blækregning!!!!!

06. marts 2013 af Charlotte123456789 (Slettet)

Vi har en ligning der ser sådan ud x/y = 4/3. vi skal derefter isolere x, hvordan gør vi det?????


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. marts 2013 af mette48 (Slettet)

Gang med y på begge sider af lighedstegnet.                 Husk y ≠ 0


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. marts 2013 af Stats

x/y=4/3

y·(x/y)=y·(4/3)

xy/y=4y/3

y'erne går ud med hinanden på venstre side

x=4y/x

 

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. marts 2013 af mathon

 

                                      x = (4/3)y


Brugbart svar (1)

Svar #4
06. marts 2013 af LeonhardEuler

DU flytter y over på den anden side, hvor den bliver til gange.


Skriv et svar til: Hjælp til Blækregning!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.