Matematik

LIgning og formel

08. marts 2013 af silnul (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvordan løses følgende ligning?

 

Brug denne formel y = 5,2 * x2 + 17,30 til ..

a.  at finde Y når x = 4,8

b. at finde x når Y = 92,4


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. marts 2013 af maxmaxmaxmax (Slettet)

a) Indsæt 4,8 på x's plads.

b) Isoler med hensyn til x. Indsæt derefter 92,4 på y's plads.

Max


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. marts 2013 af LeonhardEuler

a) Y=5,2*4,82+17,3

b) isolere x og sæt værdien 92,4 ind i y's plads

 


Skriv et svar til: LIgning og formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.