Matematik

Matematik 2

10. marts 2013 af Nielsen203 - Niveau: 10. klasse

Hej jeg har en opgav hvem vil hjælpe mig med den den er vedhæftet

please hvis i kan så skriv til mig hvordan i gør eller skriv til mig hvad jeg skal gør fordi jeg erhel tavs lige nu please.

Vedhæftet fil: ssds.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
10. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Dobbeltpostering. Se den anden tråd. Der er ingen grund til at starte den samme opgave igen.


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. marts 2013 af mette48 (Slettet)

a) Det kunne jeg da også godt tænke mig at vide... og dog! Hans resultat passer ikke, så det er vel lige meget.

Der er 2 ligedannede trekanter med en lodret og en vandret side, som han kan måle

2,5/1 = x/8

x=8*2,5 = 20 m


Skriv et svar til: Matematik 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.