Matematik

Hvad er konstantleddet af 3x-4y+5=0?

11. marts 2013 af Keseny - Niveau: C-niveau

*for

Hvordan finder jeg ud af det?

Tak på forhånd!


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. marts 2013 af mathon

isoler y
i
              3x - 4y + 5 = 0                adder 4y på begge sider

              4y = 3x + 5                      divider med 4 på begge sider

              y = (3/4)x + (5/4)

              y = 0,75x + 1,25

 


Skriv et svar til: Hvad er konstantleddet af 3x-4y+5=0?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.