Matematik

log(2x+1)=56

13. marts 2013 af Randomnavn123 (Slettet) - Niveau: B-niveau

log(2x+1)=56

Er der nogen der kan regne den ud med udregninger? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. marts 2013 af SuneChr

log (1056) = 56

1056 = 2x + 1

x = (1056 - 1) / 2


Svar #2
13. marts 2013 af Randomnavn123 (Slettet)

Smukt - tak :-)


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. marts 2013 af SuneChr

# 1

x = (1056 - 1) / 2  =  5·1055 - 1/2 .  


Skriv et svar til: log(2x+1)=56

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.