Matematik
hjælp til vektoropgave (3.067)
05. oktober 2005 af
Alvaro (Slettet)
Hej alle.
kunne godt bruge lidt hjælp til nedenstående opgave. Det er opg. 3.067 fra "Eksamensopgaver i Matematik 3 årigt forløb til A-niveau" den mørkeblå bog
I et koordinatsystem i planen er der givet et punkt P(-3,-4)og en vektor a=(1
2)
Punkterne A og B er bestemt ved:
vektor PA= -vektor a
PB = 2*vektor a-hat
Bestem koordinatsættet til hvert af punkterne A og B. ?? Det får jeg til (2,2) og (-1,6) Er i enige i det???
Bestem koordinatsættet til projektionen af AP på AB?????
C er et punkt på den linje, der går gennem P og har retningsvektor a.
Bestem koordinatsættet til C i hvert af de tilfælde, hvor arealet af trekant ABC er 30.
Håber på hurtig hjælp
kunne godt bruge lidt hjælp til nedenstående opgave. Det er opg. 3.067 fra "Eksamensopgaver i Matematik 3 årigt forløb til A-niveau" den mørkeblå bog
I et koordinatsystem i planen er der givet et punkt P(-3,-4)og en vektor a=(1
2)
Punkterne A og B er bestemt ved:
vektor PA= -vektor a
PB = 2*vektor a-hat
Bestem koordinatsættet til hvert af punkterne A og B. ?? Det får jeg til (2,2) og (-1,6) Er i enige i det???
Bestem koordinatsættet til projektionen af AP på AB?????
C er et punkt på den linje, der går gennem P og har retningsvektor a.
Bestem koordinatsættet til C i hvert af de tilfælde, hvor arealet af trekant ABC er 30.
Håber på hurtig hjælp
Svar #1
05. oktober 2005 af Alvaro (Slettet)
hov....vektor a er = (1,2) ....jeg prøvede bare at skrive det som man gør i hånden, altså 1 ovenover 2, men det lykkedes ikke.
Svar #2
06. oktober 2005 af Alvaro (Slettet)
hmm........ingen der kan hjælpe???
bare skriv hvis jeg skal skrive noget mere detaljeret....
please hjælp. tak tak
bare skriv hvis jeg skal skrive noget mere detaljeret....
please hjælp. tak tak
Skriv et svar til: hjælp til vektoropgave (3.067)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
