Matematik

Find værdien af x

16. marts 2013 af swagagent007 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej alle sammen jeg har brug for hjælp, DET HASTER! 

 

-           2* (3a - 2b) +b         x= ????


Brugbart svar (3)

Svar #1
16. marts 2013 af SuneChr

 

               Gang 2 ind i parentesens to led og læg b til.

                                                                     6a - 3b


Svar #2
16. marts 2013 af swagagent007 (Slettet)

Så det er 3a * 2 = 6a og -2b *2 = -4b +1b = 6a -3b ??


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. marts 2013 af LLLLLLLLLLLLLLLL

jeg kan godt lide dit billede i #1 :)

til #2:

    2(3a - 2b) + b        gang 2 ind i parantesens to led
    6a - 4b + b             læg b til
    6a - 3b


for mig ligner det
mere en reduceringsopgave
end en opgave,
hvor man skal finde x


Brugbart svar (1)

Svar #4
16. marts 2013 af Krabasken (Slettet)

Der ER jo ikke noget x i opgaven - ?

MATEMATIK MÅ

A L D R I G

HASTE!!!!


Svar #5
16. marts 2013 af swagagent007 (Slettet)

Tror også det er en fejl at det står under find x haha xD havde ikke engang selv tænkt over det :/ hehe


Brugbart svar (1)

Svar #6
16. marts 2013 af SuneChr

Opgaven hedder sikkert:     x =  2·(3a - 2b) + b

Reducér x.

x = 3·(2a - b)  ville også have været en løsning.


Skriv et svar til: Find værdien af x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.