Matematik

Procent

19. marts 2013 af Julie1311 (Slettet)
Hej jeg har denne opgave i matematik kan nogle hjælpe med begge opgaver ( se billede )
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #1
19. marts 2013 af ChemistryIsKey

Den samlede pris

     P = 150 · 6 kr + 240 · 2.5 kr = 1500 kr

Fortjenesten i kr for både isvafler og ispinde udregnes nu

     Fisvaffel = (150 · 6 kr) · 0.2 = 180 kr

     Fispind = (240 · 2.5 kr) · 0.25 = 150 kr

     Fsamlet = 180 kr + 150 kr = 330 kr

Hvor mange procent udgjorde den samlede fortjeneste?

     (Fsamlet / P) · 100% = (330 kr / 1500 kr) · 100% = 22%

:)


Skriv et svar til: Procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.