Matematik

Reduktion

20. marts 2013 af STX2010 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Reducér:

 

(a+b)(a-b)+b2

 

Hvordan regner man den her ud?


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. marts 2013 af mathon

 

                          folkeskolens kvadratsætninger

                          
                          (a+b)(a-b) + b2  = a2 - b2  +  b2 = a2


  velegnet læst omvendt
  til beregning
  af f.eks.          

                            352 = (35 - 5) • (35 + 5) + 52 = 30 • 40 + 25 = 1225                                                                   
 


Svar #2
20. marts 2013 af STX2010 (Slettet)

Tak for hjælpen


Skriv et svar til: Reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.