Matematik
Regne regel?
20. marts 2013 af
Stats
Hvilken regneregel bliver brugt her
2i+1+2i+2+2i+3=14·2i
Da det er vigtig for min forsåelse og fordybelse i regnestykket
j=1∑3(i=1∑3(2i+j))
Svar #1
20. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)
Benyt, at am+n = am·an . Derfor er
2i+1 + 2i+2 + 2i+3 = 2·2i + 22·2i + 23·2i = (2+22+23)·2i = (2+4+8)·2i = 14·2i
Skriv et svar til: Regne regel?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
