Fysik

Hastighedsformel

22. marts 2013 af emilieface (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har et spørgsmål, som jeg ikke kan findensvar på - håber i kan hjælpe.

Giver den nævnte teoretiske formel (v=kvadratroden af Newton/ (kg/m)) den rigtige enhed for hastigheden v?


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

Ja.

1N = 1kg·m/s2 , så 1N / (kg/m) = 1N·m/kg  = 1kgm2/(kg·s2) = 1(m/s)2


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. marts 2013 af SuneChr

Ja.  Vi har


Skriv et svar til: Hastighedsformel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.