Matematik

Hjælp=(x-1)(x+1)-(x-1)^2

23. marts 2013 af blackpanter (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, det er ved at være lang tid siden at jeg har reduceret og har i en opgave fået denne ligning--> (x-1)(x+1)-(x-1)^2
  jeg synes at jeg får forskellige svar hele tiden? plus mine kammerater får HELT andre svar end mig??
Nogen der kan hjælpe? PLEASE! 
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. marts 2013 af LLLLLLLLLLLLLLLL

(x-1)•(x+1)-(x-1)2 = 0 ?


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. marts 2013 af PeterValberg

2x-1
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. marts 2013 af peter lind

Du skriver både at det er en ligning, hvad det ikke er og at det er noget der skal reduceres. Uanset hvilken af de 2 muligheder der er rigtige kan det betale sig at sætte x-1 ud foran en parentes


Brugbart svar (1)

Svar #4
23. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Dette er faktisk ikke korrekt.

(x-1)·(x+1) - (x-1)2 = (x-1)·(x+1 - (x-1)) = 2·(x-1)


Brugbart svar (1)

Svar #5
23. marts 2013 af PeterValberg

#4 Åh ja, det var en svipser :-) 

Undskyld #0

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Hjælp=(x-1)(x+1)-(x-1)^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.