Matematik

Reduktioner

28. marts 2013 af simone1517

Har siddet og prøvet på, at regne stykkerne ud, men jeg er ikke sikker på om de er rigitge, så jeg vil gerne have noget hjælp. Min lærer  har givet mig et hjælpeark med reduktioner, men det er ab stykkerne handler om i det her tilfælde er det x og tal.

 

(x-2) (x+2)= x i anden- 2 i anden?

(x-1) i anden= x i anden+1 i anden- 2x1?

(3-x) (x-4)=?

(2x+3) i anden=?

(2+2x) (5-3x)=?

(4-x) i anden=?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. marts 2013 af Stats

.

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. marts 2013 af jax1

1) (x^2)-4      kvadrat sætning 3

2) (x^2)+1-2x     kvadrat sætning 2

3) 3x-12+(x^2)+4x = (x^2)+7x-12

4) 4(x^2)+9+6x     kvadrat sætning 1

5)  10-6x+10x-6x =  -2x+10

6) 16+(x^2)-8x   kvadrat sætning 2


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

3), 4) og 5) er forkerte.

3): (3-x)(x-4) = 3x -12 -x2 +4x = -x2 +7x -12

4): (2x+3)2 = 4x2 +12x +9

5): (2+2x)(5-3x) = 10 -6x +10x -6x2 = -6x2 +4x +10


Skriv et svar til: Reduktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.