Matematik

Bestem a i funktionen

29. marts 2013 af Jrasbr82 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Funktionen g(x)=2x^3+ax^2-4x-2  hvor a er en konstand, har et lokaltminimum for x=2

bestem a

Lidt hjælp tak:)

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
29. marts 2013 af mette48 (Slettet)

find g '(x)

g '(x) skal være nul for x=2

indsæt x=2 og sæt g '(x) = 0

isoler a i den fremkomne ligning

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. marts 2013 af 123434 (Slettet)

Følger lige med på tråden.


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. marts 2013 af mette48 (Slettet)

Der sker ikke så meget, måske har du større udbytte af selv at arbejde videre med opgaven, du kan jo gøre det her.


Skriv et svar til: Bestem a i funktionen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.