Fysik

Hjælp

29. marts 2013 af 787 (Slettet)

Hej, er der nogen der kan vise mig , om hvordan jeg kan omregn det ?

omregn 25 KWH til Joule. ??

 

omregn 400 KJ til KWT ???

 

TAK :)

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
29. marts 2013 af mathon

 

                        1 kWh = 3,6·106 J  = 3,6 MJ = 3600 kJ

 

                        1 = 3,6·106 J / kWh

                        25 kWh = (25 kWh) • 1 = (25 kWh) • (3,6·106 J / kWh) = 9,0·107 J

 

 

 

                        3600 kJ = 1 kWh

                        400 kJ = (1/9)  kWh ≈ 0,1111 kWh


Svar #2
29. marts 2013 af 787 (Slettet)

Mange tak for hjælp :))

 

 


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.