Matematik
Skæring
08. oktober 2005 af
kyhlwinther (Slettet)
f: y=ax+b
g: y=2ax-2b
Bestem a og b således, at de to funktioners grafer skærer hinanden i punktet (1,1).
Please hjælp. Er helt pinlig over, at jeg ikke kan finde ud af det.
Evt. bare et hint? Så føler jeg mig ikke helt håbløs...
g: y=2ax-2b
Bestem a og b således, at de to funktioners grafer skærer hinanden i punktet (1,1).
Please hjælp. Er helt pinlig over, at jeg ikke kan finde ud af det.
Evt. bare et hint? Så føler jeg mig ikke helt håbløs...
Svar #1
08. oktober 2005 af x^n+y^n=z^n (Slettet)
Set (1,1) ind i funktionerne, og du får to ligninger med to ubekendte:
Skriv et svar til: Skæring
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
