Matematik

rumfang af keglestub

03. april 2013 af silnul (Slettet) - Niveau: 10. klasse

HVordan regner man ud hvor mange dl der kan være i keglestub

V = 1/3 x π x h x (R2 + r2 + R x r)   - Hvis man bruger denne formel er resultatet så i ltr, m2 eller ?

h = 3,7

R = 7

r = 5

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. april 2013 af mathon

 

               ...det afhænger helt  af  enhederne på h, R og r


Svar #2
03. april 2013 af silnul (Slettet)

cm

hvad er det lige cm2 skal deles med for at få dl?

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. april 2013 af lfdahl (Slettet)

#2

1 liter = 1000 cm3

1 deciliter (dl) = 100 cm3

 

 


Skriv et svar til: rumfang af keglestub

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.