Matematik

Potensfunktion (Fy=Fx^a)

03. april 2013 af inger91 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Overfladearealet af dværghønens æg er 21% mindre end den alm. hønes.
Hvad vejer dværghønseægget?

Fy=Fxa   Jeg tror jeg skal anvende den formel, men kan det passe at jeg skal indsætte -0,79 på Fy's plads? eller hvordan er det?


Svar #1
03. april 2013 af inger91 (Slettet)

fordi at det er en fremskrivningsfaktor.. 21/100 = 0,21  og 0,21-1= -0,79


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. april 2013 af 123434 (Slettet)

Hvad vejer et almindeligt æg?

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. april 2013 af Krabasken (Slettet)

Må vi se HELE opgaven med alle oplysninger?

:-)


Brugbart svar (1)

Svar #4
03. april 2013 af SuneChr

# 0

Hvis man kan få hele opgaven i sin fulde ordlyd, er der en chance for at give et reelt svar.


Svar #5
03. april 2013 af inger91 (Slettet)

Har i en tidligere opgave udregnet at et almindeligt hønseæg har et overfladeareal på 72,7

men her kommer hele opgaven. det er opgave b.

Vedhæftet fil:Afleveringsopgave 9.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #6
03. april 2013 af SuneChr

hvor v = vægt i gram af dværghønseægget.

Løs da denne ligning og find v.


Brugbart svar (1)

Svar #7
04. april 2013 af mathon

 

b)

                                A = 4,835 • V0,662

                                       A2/A1 =  (V2/V1)0,662

                                       (V2/V1) = (A2/A1)1/0,662         som med A2 = 0,79•A1
    giver
                                       (V2/V1) = 0,791/0,662 = 0,7004

                                       V2 = 0,7004 • V1

                            Vdværghøne = 0,7004 • Valm høne = 0,7004 • (60 g) ≈ 42 g

 

 


Svar #8
04. april 2013 af inger91 (Slettet)

Jeg forstår det ikke helt?

 


Skriv et svar til: Potensfunktion (Fy=Fx^a)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.